Om Stine Stage

Hvem er jeg?

Jeg hedder Stine Stage og er dedikeret ordensentusiast. Jeg brænder for at hjælpe mine kunder med at finde de bedste løsninger til sortering og ordenssystemer.

Stine Stage er grundlægger af oprydningskonsulent firmaet StineStage.dk.

Stine er en 40-årig mor til to, der har arbejdet professionelt med at finde løsninger for alle slags mennesker i mange år. Hendes personlige erfaring med at skabe orden i et travlt hjem har inspireret hende til at starte StineStage.dk. Hun hjælper andre med at opnå en mere enkel og organiseret hverdag.

Min ekspertise spænder over forskellige områder, herunder hjemmeorganisering, kontorindretning og oprettelse af effektive arbejdsmiljøer for virksomheder. Jeg arbejder tæt sammen med mine kunder for at forstå deres behov og ønsker. Sammen skaber vi skræddersyede løsninger, der passer til deres livsstil og budget.

Det kan du se på StineStage.dk

På StineStage.dk finder du forskellige prissegmenter. Uanset om du har brug for en lille eller stor løsning, har jeg noget for enhver. Jeg er kendt for min professionelle og venlige service. Jeg er stolt af at have hjulpet mange kunder med at skabe mere orden og struktur i deres hverdag.

Jeg er her for at hjælpe dig med at opnå en mere enkel, organiseret og stressfri livsstil. Lad os sammen finde de bedste løsninger til dig.

Priser hos Stine Stage

En oprydningskonsulent skal ikke være uoverkommelig dyr. Alle skal have råd til hjælp. Jeg har sat mig det som mål at prissætte mine ydelser så tilgængeligt som overhovedet muligt.
Jeg vil gerne tilbyde min service og min ekspertise til mange forskellige mennesker. Både mennesker med udfordringer, børnefamilien med travle hverdage, ældre, studerende, virksomheder og mange flere. Alle skal have råd til at kunne få mere livsglæde og overskud.
Kontakt Stine Stage på telefon eller mail for at finde den rette løsning til dig.

Stine Stage er direktør og stifter af skolebutikken SkoleABC.dk

Ved siden af at være en oprydningstosse er Stine også grundlægger og direktør for firmaet Viniko, der driver webshoppen SkoleABC.dk, som sælger billige kontorartikler, skoleudstyr, undervisningsmidler og meget mere til skole og institution. Du kan se Stine Stages rolle på siden her.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen