Hvorfor oprydningscoach

Få ro i sendt med hjælp af en oprydningskonsulent. Ring i dag og lad os tale om dine ideer.

At rydde op befrier. Mindre ting at tænke på, mere liv. En oprydningscoach kan hjælpe med at komme i bund og give dig teknikker til at holde orden.

Mange har brug for hjælp til oprydning

At skille sig af med ting befrier. Det psykologiske princip er enkelt: Hvis du ejer færre ting, som du skal tage dig af, vil du automatisk have mere tid og energi til det, du elsker. Hvis du gerne vil eje mange ting, så må du skabe orden, så dine ejendele ikke fylder i det psykologiske.

De fleste af os har ting, vi ikke behøver. Da det kan være svært at komme i gang af sig selv, tilbyder jeg dig motiverende hjælp, forskellige oprydningsteknikker og praktiske tip og tricks til at skabe mere orden og struktur i dit hjem og dit liv.

Vi rydder op sammen

Lad os aftale en gratis tid enten hjemme hos dig eller via telefon, hvor vi kan lære hinanden at kende i fred og ro.

Hvis vores snak passer dig, kan vi fortsætte i dit tempo og begynde at rydde op!

Jeg vil ikke bare stå ved siden af dig og give ordrer, men jeg vil også hjælpe til og forklare forskellige metoder og praksis, der vil hjælpe dig med at slippe af med dit rod.

Vi vil skabe orden ved at reducere, strukturere, kategorisere, anvende 3-kasse-metoden, vurdere hvert enkelt element, give tips til husholdningsstyring, undersøge dit forbrugsmønster og meget mere.

Du vil føle dig lettere og glad for at have endelig fået ryddet op i dit unødvendige rod. Nu vil du have mere tid og energi til det, du elsker.

Oprydningscoach til bedre velvære og overskud. Stine Stager coacher til oprydningsvaner og mere livskvalitet.

Hvad er oprydningscoaching?

Oprydningscoaching er en systematisk støtte til mennesker, når de skal skille sig af med unødvendige ting og organisere deres materielle liv på et tidspunkt, hvor ydre rod blokerer deres indre. Oprydningscoaching er følsomt, bæredygtigt og tilpasset individuelle behov.

Coaching er ikke en løftet pegefinger og gode råd. En oprydningscoach italesætter det, der er vigtig for dig og spørger ind til dine rutiner og behov.

Du skal selv ville en forandring for at coaching lykkes for dig. Hvis ikke du vil, så vil rodet komme igen kort tid efter. Det er vigtigt, at modtageren er åbensindet og vil give sig i kast med at undre sig og give sig selv lov til at tænke i andre baner end man plejer.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen