Oprydningskonsulent Stine Stage - logo
Professionel oprydningskonsulent!

Velkommen til Stine Stage - din professionelle oprydningskonsulent!   Har du nogensinde følt, at dit hjem eller kontor er fyldt med rod, og at du har brug for hjælp til at organisere det hele? Så er du kommet til det rette sted!   Hos Stine Stage tilbyder jeg professionelle oprydnings-tjenester, der kan hjælpe dig med at genoprette orden i dit liv.   Som oprydningskonsulent kan jeg hjælpe med at organisere alt fra køkkenet og garderoben til kontoret og garagen. Jeg tilbyder skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov og livsstil, og jeg kan hjælpe med at skabe mere plads og mindre stress i dit daglige liv. Jeg er stolt af at have hjulpet mange mennesker med at få styr på deres liv og få mere tid til de ting, der virkelig betyder noget. Jeg har modtaget mange positive anmeldelser fra tidligere kunder, der har oplevet, hvor stor en forskel det har gjort at have en oprydningskonsulent til at hjælpe.   Hvis du er interesseret i mine tjenester, er du mere end velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende konsultation. Jeg vil lytte til dine behov og ønsker og give dig en idé om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at opnå mere orden og ro i dit liv. Så hvad venter du på? Kontakt mig i dag og lad mig hjælpe dig med at opnå en mere organiseret og stressfri hverdag!


Oprydningskonsulent Stine Stage - oprydning, sortering, rådgivning og velbehagMangler du overskud?

Ring eller skriv til mig og vi finder sammen ud af om en oprydningskonsulent er det rigtige valg for dig. Mine kunder har fået mere ro i hverdagen og mere overskud ved et pænt og ryddeligt hjem/kontor.

Få hjælp til oprydning

Jeg hjælper med at rydde op og sortere. Jeg sammensætter en plan sammen med dig og jeg giver dig gode råd til hvordan du kan holde orden i dine ting.


Få hjælp til oprydning - Stine Stage

Få ro i sendt med hjælp af en oprydningskonsulent. Ring i dag og lad os tale om dine ideer.
Orden giver ro i sindet

Jeg hjælper dig med at komme i bund og giver dig gode redskaber til at holde dit hjem ryddeligt og overskueligt.    Jeg hjælper dig hele vejen!

Book en oprydningskonsulent

Jeg er klar til at hjælpe dig!   Kontakt mig i dag for en uforpligtende samtale omkring dine ideer.   Stine Stage - Oprydningskonsulent   Rundtoften 22 DK-5750 Ringe   Tlf.: 51 91 29 86 mail: stine@stinestage.dk
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.


Oprydningskonsulent Stine Stage - logo
Om osFirmaCopyright © 2023 Stine Stage oprydningskonsulent